Marinerade Sojasteaks

Veggi Sojasteaks är en torrvara och måste förvällas i grönsaksbuljong eller vatten före tillredning, vikten ökar då ca 4 gånger, låt rinna av i durkslag och pressa ut vätskan ordentligt. Du kryddar och smaksätter efter eget tycke och smak.

Följ Veggi-Kockens recept så får du härliga Marinerade Sojasteaks! Ny_kock

 

 

 

Gör marinerade Sojasteaks

Marineradesteaks

4 PORTIONER:
125 g Sojasteaks (torrvara)
75 g Santa Maria BBQ-Marinade
(Garlic eller valfri marinad)
1 msk olja (till stekning)
1 tsk honung
oregano, timjan
peppar, salt

 GÖR SÅ HÄR:
Förväll sojasteaksen enligt grundreceptet på förpackningen. Häll mari-    naden i en plastpåse tillsammans med kryddor och honung, lägg ner de förvällda steaksen. Marinera minst en timma innan du grillar eller steker i olja.

Servera med Kamut- eller matvete tillsammans med fräscha grönsaker.

Eat_Veggi_green_3

MENY: