Marinerade Sojasteaks
Veggi Sojasteaks är en torrvara och måste förvällas i grönsaksbuljong eller vatten före tillredning, vikten ökar då ca 4 gånger, låt rinna av i durkslag och pressa ut vätskan ordentligt. Du kryddar och smaksätter efter eget tycke och smak.
Följ Veggi-Kockens recept så får du härliga Marinerade Sojasteaks!
Gör marinerade Sojasteaks

4 PORTIONER:
125 g Sojasteaks (torrvara)
75 g Santa Maria BBQ-Marinade
(Garlic eller valfri marinad)
1 msk olja (till stekning)
1 tsk honung
oregano, timjan
peppar, salt
GÖR SÅ HÄR:
Förväll sojasteaksen enligt grundreceptet på förpackningen. Häll mari- naden i en plastpåse tillsammans med kryddor och honung, lägg ner de förvällda steaksen. Marinera minst en timma innan du grillar eller steker i olja.
Servera med Kamut- eller matvete tillsammans med fräscha grönsaker.