Vegetarisk Paneng
Veggi Sojastrips är en torrvara och måste förvällas i grönsaksbuljong eller vatten före tillredning, vikten ökar då ca 4 gånger, låt rinna av i durkslag och pressa ut vätskan ordentligt. Du kryddar och smaksätter efter eget tycke och smak.
Följ Veggi-Kockens recept så får du en härlig Veggi Paneng!
Gör en Veggi Paneng

4 PORTIONER:
125 g Sojastrips (torrvara)
1 msk olja
1 purjolök, skivad
1 röd paprika, tärnad
0,4 dl Red Curry Paste
4 dl kokosmjölk
salt
GÖR SÅ HÄR:
Förväll sojastrips enligt grundreceptet på förpackningen.Värm oljan i panna och fräs sojastrips, purjolök, paprika och Red Curry Paste. Tillsätt kokosmjölken och låt småkoka i ca 5 minuter. Smaka av med salt.
Servera med Jasminris.