Vegetarisk Tikka-masala

Veggi Sojacubes är en torrvara och måste förvällas i vatten eller grönsaksbuljong före tillredning, vikten ökar då ca 4 gånger, låt rinna av i durkslag och pressa ut vätskan ordentligt. Du kryddar och smaksätter efter eget tycke och smak.

Följ Veggi-Kockens recept så får du en härlig Veggi Tikka-masala! Ny_kock

 

 

 

Gör en Veggi Tikka-masala

Recepttallrikar-copy

4 PORTIONER:
125 g sojacubes (torrvara)
1 msk olja
1 msk Curry Paste
1 burk Tikka Masala Cooking Sauce

GÖR SÅ HÄR:
Fräs förvällda sojacubes tillsammans med Curry Paste i olja tills de får fin färg. Tillsätt en burk Tikka Masala Cooking Sauce och låt sjuda i 2-3 minuter.

 Servera grytan med Basmatiris.

Eat_Veggi_green_3

MENY: