Gästbok

Diskutera vårt sortiment, ställ frågor om specifika produkter, skicka in recept eller kom med feedback som göra att vi kan bli ännu bättre.
Skriv ett inlägg i vår Gästbok här nedan!

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
 

Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Det är möjligt att ditt inlägg endast kommer visas gästboken när vi har granskat det.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
4 inlägg.
Victoria Victoria från Borås skrev den juni 7, 2015 den 6:39 e m
Har idag gjort falalel på er mix och alla var nöjda men.....varför i himlens namn sådana MÄNGDER med vitlök i? Det fullkomligt stinker vitlök i hela vårt hus efteråt och det är väl ändå inte meningen? Jag gillar vitlök - men i lagom mängd. Grejen är inte att slänga i MASSOR med vitlök bara för att det SKA innehålla vitlök utan i lagom mängd så även andra smaker kommer fram.
Fredrika Fredrika från Skövde skrev den maj 17, 2015 den 5:55 e m
Fin sida! Jag gillade framförallt statistiken och infon om hur mkt bättre folk blir på vego-kulturen. Jag är inte vegetarian själv men min pojkvän är så vi äter bara Men jag har valt att bara äta kött om jag blir bjuden på det. Alltså kommer jag aldrig mer bidra med pengar till köttindustrin men jag behöver inte gå emot min princip att aldrig slänga mat. Hellre en kyckling i min mage när någon ändå fixat den än att hälften går ner i soptunnan. Cred till alla veganer och vegetarianer, men om man inte klarar av det kanske man kan kompromissa. "När jag konsumerar gör jag det vegetariskt." Kan va en idé för er som inte vågar ta steget!
Borkman, Borkman Borkman, Borkman från Stockholm skrev den april 25, 2015 den 9:58 f m
Gjorde nyss en falafelburgare av falafelmixen! SÅ GOTT och enkelt och bra!
Emelie Emelie från Örnsköldsvik skrev den april 5, 2015 den 4:54 e m
Tjing, Tack för väldigt goda produkter! Undrar om det går att köpa storköksprodukter som privatperson och hur går man tillväga i såna fall? Mvh Emelie